sas eurobonus coala heart monitor
 
 

Tjäna upp till 10 000 SAS EuroBonus poäng när du köper en Coala

Coala Life är ny samarbetspartner med SAS EuroBonus genom EuroBonus partner Loyal Solutions. Som SAS EuroBonus medlem får du 10 000 Extrapoäng vid köp av en Coala med Premium abonnemang, och 5 000 Extrapoäng vid köp av en Coala med Basic abonnemang. 10 000 poäng räcker till en tur och retur inrikesresa i Sverige! 

Så här får du dina poäng

Ange ditt EuroBonusnummer i raden för kundkod i webbshopen när du köper en Coala och tecknar abonnemang på www.coalalife.com. SAS EuroBonuspartner Loyal Solutions kommer sedan registrera dina poäng på ditt EuroBonuskonto inom cirka 30 dagar. Har du inte fått dina poäng kontaktar du Coala via info@coalalife.com.

Följande regler gäller

  • Tjäna 10 000 poäng vid köp av Coala Heart Monitor och teckning av Premium abonnemang. Tjäna 5 000 poäng vid köp av Coala Heart Monitor och teckning av Basic abonnemang.
  • Gäller endast vid köp i Sverige av Coala och nytecknande av abonnemang på www.coalalife.com från och med den 12 februari 2017. Erbjudandet gäller ej vid förlängning av abonnemang.
  • Du måste vara EuroBonusmedlem när du köper Coala och tecknar abonnemang och du är ansvarig för att kortet är giltigt. Ange ditt EuroBonusnummer i raden ”kundkod” i webshoppen på www.coalalife.com.
  • Intjänade poäng är SAS EuroBonus Extrapoäng och leder inte till en högre medlemsnivå i EuroBonus. Intjäning av poäng möjliggörs genom SAS EuroBonus partnerskap med Loyal Solutions som ansvarar för registreringen av poäng.
  • Dina poäng finns på ditt EuroBonuskonto cirka 30 dagar från att köp genomförts.
  • Inga poäng registreras om du returnerar Coala inom tiden för din ångerrätt.
  • Poäng som inte registrerats kan retroaktivt krävas upp till 6 månader efter genomfört köp av en Coala och nyteckning av abonnemang. Kontakta Coala Life på info@coalalife.com. Du behöver ange medlemsnummer, namn, datum etc. Coala Life kommer sedan att kreditera poängen till ditt medlemskonto via Loyal Solutions om detta inte gjorts tidigare.
  • Erbjudandet gäller tillsvidare och Coala Life AB förbehåller sig rätten att avsluta kampanjen utan uppsägning. När erbjudandet avslutas kommer detta att meddelas på www.coalalife.com/sas.
  • Erbjudandet gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

 

Följ ditt hjärta med Coala

Coala Life AB är ett svenskt medicintekniskt företag inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa. Företaget har utvecklat Coala, en unik och patenterad teknologi och en tjänst för distansövervakning, självscreening och analys av hjärtat. Vi gör det möjligt för alla att följa sitt hjärta.

Coala är en unik svensk innovation som ger alla möjlighet att snabbt kontrollera sitt hjärta. Coala bygger på mer än 10 års svensk forskning och består av digital teknologi som registrerar och digitaliserar ditt hjärtljud, samt sensorer för att läsa av och analysera hjärtats elektriska impulser med EKG. Hitta tidiga tecken på hjärtsjukdomar, mildra din oro och undvik onödiga vårdbesök.

För mer info, kontakta Coala Life på info@coalalife.com.