SÅ FUNGERAR COALA APP

Hur installeras Coala App?

Coala App kan laddas ned från Apple App Store eller Google Play. Sök på ”Coala”. Appen finns även länkad på vår hemsida.

Jag minns inte mitt Apple App Store/Google Play lösenord, hur får jag tag på det?

För att återställa lösenord till Apple App Store, klicka här.

För att återställa lösenord till Google play, klicka här.

Hur ställer jag in Coala App?

Följ instruktionerna som ges i appen, det är enkelt och instruerande.

Kan jag radera inspelningar i Min Journal?

Ja, du kan radera inspelningar i Coala App. Dra med fingret åt vänster på mätningen du vill radera och tryck på "radera". Observera att mätningen då är helt borttagen och ej går att återfå.

Kan jag radera meddelanden i Min Inbox?

Ja, du kan radera meddelanden i Coala App. Dra med fingret åt vänster på meddelandet du vill radera och tryck på "radera". Observera att meddelandet då är helt borttaget och ej går att återfå.

Uppdateringar av Coala App

Uppdateringar av Coala App publiceras i Apple App Store och i Google Play.

Välja språk i Coala App

Coala App finns  på svenska och engelska. Appen ställer automatiskt in sig på svenska om du har angett svenska som standardspråk i din mobil. Appen ställer automatiskt in sig på engelska om du inte har angett svenska som standardspråk i din mobil.

Ladda ner EKG-mätning som pdf.

Dina EKG-mätningar kan enkelt laddas ned, delas och visas direkt i Coala appen. Klicka på symbolen uppe i högra hörnet vid mätningen och välj ladda ned eller skicka. Tips för dig som iPhone-användare är att ladda ner dina EKG-mätningar och spara dem i iBooks-appen som finns i mobilen. 

 

Jag kan inte logga in på i Coala Appen även fast jag angett rätt uppgifter

Ditt Coala-konto är troligtvis tillfälligt låst pga att abonnemangsavgiften ej kunnat dras från ditt angivna kontokort. Vårt betalsystem gör upprepade försök att dra pengar för abonnemangsavgiften under 21 dagar, därefter spärras ditt Coala-konto tills betalningen är genomförd. Kontakta oss på info@coalalife.com så hjälper vi dig.

Vad innebär Begränsat mätläge?

När begränsat mätläge är påslaget kommer endast EKG men inte hjärtljud att skickas från Coalan. Detta läge kan vara nödvändigt om man använder Coala samtidigt med andra trådlösa produkter. Du kommer bli informerad under en mätning om begränsat mätläge är nödvändigt just för din telefon. Begränsat mätläge sätts av och på under ”Min Coala” i appen.

Om du använder Coala i en miljö med stor påverkan av trådlösa produkter kan det hjälpa att byta miljö eller stänga av dina övriga trådlösa produkter. Därefter kan du slå av begränsat mätläge och försöka göra en ny mätning. Du kan också ha en mobiltelefon som tyvärr inte kan hantera den mängd data som krävs för att skicka hjärtljud från Coalan.

 

Tillbaks till Support-menyn