SÅ FUNGERAR COALA APP

Hur installeras Coala App?

Coala App kan laddas ned från Apple App Store eller Google Play. Sök på ”Coala”. Appen finns även länkad på vår hemsida.

Hur ställer jag in Coala App?

Följ instruktionerna som ges i appen, det är enkelt och instruerande.

Kan jag radera inspelningar i Min Journal?

Ja, du kan radera inspelningar i Coala App. Dra med fingret åt vänster på mätningen du vill radera och tryck på "radera". Observera att mätningen då är helt borttagen och ej går att återfå.

Kan jag radera meddelanden i Min Inbox?

Ja, du kan radera meddelanden i Coala App. Dra med fingret åt vänster på meddelandet du vill radera och tryck på "radera". Observera att meddelandet då är helt borttaget och ej går att återfå.

Uppdateringar av Coala App

Uppdateringar av Coala App publiceras i Apple App Store och i Google Play.

Välja språk i Coala App

Coala App finns  på svenska och engelska. Appen ställer automatiskt in sig på svenska om du har angett svenska som standardspråk i din mobil. Appen ställer automatiskt in sig på engelska om du inte har angett svenska som standardspråk i din mobil.

Ladda ner EKG-mätning som pdf.

Dina EKG-mätningar kan enkelt laddas ned, delas och visas direkt i Coala appen. Klicka på symbolen uppe i högra hörnet vid mätningen och välj ladda ned eller skicka. Tips för dig som iPhone-användare är att ladda ner dina EKG-mätningar och spara dem i iBooks-appen som finns i mobilen. 

 

Vad innebär Begränsat mätläge?

När begränsat mätläge är påslaget kommer endast EKG men inte hjärtljud att skickas från Coalan. Detta läge kan vara nödvändigt om man använder Coala samtidigt med andra trådlösa produkter. Du kommer bli informerad under en mätning om begränsat mätläge är nödvändigt just för din telefon. Begränsat mätläge sätts av och på under ”Min Coala” i appen.

Om du använder Coala i en miljö med stor påverkan av trådlösa produkter kan det hjälpa att byta miljö eller stänga av dina övriga trådlösa produkter. Därefter kan du slå av begränsat mätläge och försöka göra en ny mätning. Du kan också ha en mobiltelefon som tyvärr inte kan hantera den mängd data som krävs för att skicka hjärtljud från Coalan.