Microsoft

Microsoft är världsledande inom programvaruutveckling och arbetar dagligen för att uppnå sin vision att skapa innovativ programvara som ger människor tillgång till tjänster, information och kommunikation oberoende av tid, plats och verktyg.

Microsofts molnlösning Azure är en viktig del i Coala Lifes unika lösning för att enkelt, tryggt och säkert kunna följa hjärtats elektriska och mekaniska egenskaper. När Coala hålls mot hjärtat och screenar EKG och hjärtljud skickas datan via Bluetooth till användarens smartphone för att analyseras av avancerade algoritmer i molnet, som Microsoft tillhandahåller. Genom att utnyttja molnets datakraft och avancerade analysförmåga kan Coala snabbt komma till insikt om något inte står rätt till med hjärtat. Det är en innovativ lösning som belyser vad Microsoft kallar för det ”intelligenta molnet” och de värden som molnet kan erbjuda hälso- och sjukvården.

 

Stockholm Heart Center

Stockholm Heart Center (SHC) är en kombinerad mottagning för kardiologi och fysiologi som stödjer primärvården och avlastar sjukhusen genom att utreda, diagnosticera och behandla patienter med hjärt- och kärlsjukdom på ett kostnadseffektivt och högkvalitativt sätt. Med ett 70-tal anställda i olika yrkesgrupper är SHC en av Sveriges största öppenvårdsmottagningar för patienter med hjärt-kärlsjukdomar. SHC är aktivt engagerade i utvecklingen av framtidens läkemedel för hjärt-kärlsjuka och har tillsammans med patienter medverkat till att ta fram nya och effektivare behandlingsalternativ. 

 

Apple 

När Apple lanserade Macintosh 1984 var det början på en revolution. Idag står Apple ständigt för nya innovationer med produkter som iPhone, iPad, Mac, Apple Watch och Apple TV. Apples fyra mjukvaruplattformar – iOS, macOS, watchOS och tvOS – ger en smidig upplevelse på alla Apple-enheter och skapar nya möjligheter med banbrytande tjänster som App Store, Apple Music, Apple Pay och iCloud. Apples 100 000 medarbetare brinner för att göra produkter av hög kvalitet och förbättra kundernas tillvaro.

Coala Life har Developers och Manufacturing License hos Apple vilket innebär att symbolen Made for iPhone får användas. 

 

 

 

 

 


Sigma Connectivity och ITC

Med mer än 30 års erfarenhet inom mobilutveckling är Sigma Connectivity i framkant av Internet of Things-lösningar. Sigma Connectivity erbjuder spetskompetens för att konstruera och utveckla produkters förmåga att kommunicera. Tekniken kan utnyttjas för att utveckla funktionalitet, tjänster och affärsmodeller i allt från traditionella industriprodukter till hushållselektronik och kommunikationsutrustning. Vi är en pådrivare inom Internet of Things.

Sigma IT Consulting har länge varit en kärnverksamhet i Sigma – och är det fortfarande – med 850 anställda verksamma i sex länder för att leverera bredd och djup inom alla aspekter av IT.

 

Ericsson

Ericsson är den drivande kraften i det uppkopplade samhället - och världsledande inom kommunikationsteknik och tjänster. Coala Life använder Ericssons AppIoT molnbaserade mjukvarusystem för att styra och managera Coala.