Coala Heart Monitor   Coala Hjärtmonitor är en unik svensk medicinsk innovation som möjliggör självscreening och analys av ditt hjärta - närsomhelst, varsomhelst. En smart trygghetstjänst för ditt hjärta.     Beställ din egen Coala här

Coala Heart Monitor

Coala Hjärtmonitor är en unik svensk medicinsk innovation som möjliggör självscreening och analys av ditt hjärta - närsomhelst, varsomhelst. En smart trygghetstjänst för ditt hjärta.

Beställ din egen Coala här

 
Coala+Heart+Monitor,+smidig+och+snabb+hjärtövervakning-4.jpeg

Är du orolig för ditt hjärta, har du hjärtrusningar eller vill du bara känna dig trygg?

Nu kan du analysera ditt hjärta när du vill, var du vill. Coala är en unik svensk medicinteknisk innovation utvecklad för ditt hjärta.


Coala_Modell 10_low.jpg

Analysera ditt hjärta på en minut. När du vill.

Coalan ansluts trådlöst till din smartphone och analysen tar bara en minut. Coala fångar ditt EKG och ditt hjärtljud och du slipper påklistrade elektroder, sladdar och otympliga apparater.1531397975375-2.jpeg

Bekräftelse och svar inom ett par sekunder.

Du får svar på analysen direkt i din Coala app. De smarta algoritmerna hittar 9 vanliga hjärtproblem, som förmaksflimmer, och förstår om det bara rör sig om ofarliga extraslag. Allt med mycket hög noggrannhet.


1531385246295.png

Direktkontakt med vården, på dina villkor.

Du kan enkelt att visa eller dela resultaten med din läkare. Det är du som bestämmer vem som får din data. Tecknar du ett Coala Premium abonnemang ingår att du kan få snabb sjukvårdsrådgivning direkt av Hjärtupplysningen™ som är uppkopplade mot din Coala.trender-3.png

Bekräftelse och frihet.

Med Coala kan du registrera och följa ditt hjärta i vardagen. Allt sparas digitalt, säkert och krypterat. Du kan även ange andra parametrar såsom blodtryck och vikt, och därmed följa dina trender över tid. Skapa din egen databank för livet.rickard.png

Gör mig tryggare.

"Coalas hjärtmonitor hjälper mig att se om jag har flimmer eller inte. Att veta vad det är jag känner gör mig tryggare, och när jag är tryggare och lugnare så får jag mindre flimmer. Coalan gör även att mina läkare kan få en bild av hur mitt hjärta fungerar."

Richard Björklund, 60 år. Coala-användare sedan 2017


Christina+Schollin+alexandra+charles+redheart+study+nyhetsmorgon+Coala+life-2.png

"Den kan rädda liv!"

Alexandra Charles och Christina Schollin berättar i TV4 Nyhetsmorgon om RedHeart Study, världens största studie på kvinnohjärtat, och hur Coala Heart Monitor hjälpt dem.
“Den kan rädda liv!" säger Schollin.

Se inslaget på TV4 här.Produkt13-2.jpg

Snabb leverans direkt från vårt lager.

Beställ din egen Coala via vår webshop eller besök ditt närmaste LloydsApotek. Coala köps med olika abonnemang för att passa just dina behov. Läs mer i vår shop.

Normalt har du leverans hemma inom 48 timmar.


Produktbild_07_low.jpg

Mångfaldigt prisbelönad.

Coala bygger på unik svensk teknik och mer än 10 års svensk forskning och utveckling. Vi har gjort det möjligt för alla att kunna följa sitt hjärta i vardagen. Läs mer om några av de fina priser som Coala belönats med här.

Se filmer och berättelser från några av våra användare här.Vill du veta mer om tekniken bakom Coala?

Coala Life är ett svenskt medicintekniskt företag inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa. Läs mer om oss här, eller maila oss på info@coalalife.com så svarar vi på dina frågor!