NYHET!

Specialister på plats när ditt hjärta behöver det. Nu finns kardiologer redo att koppla upp sig mot din Coala. 

I samarbete med MediCheck AB kan du träffa kardiologer direkt via videosamtal. Inga krav på remiss och inga långa vårdköer. Supersmart och integrerat med din Coala.

Inga vårdköer, inga remisser och inga resor. Bara supersmart och uppkopplat till din Coala.

 

Genom MediCheck finns specialistläkare på plats när du behöver det. Dessa har möjlighet att koppla upp sig mot din Coala och ge medicinska råd direkt med stöd av dina Coala mätningar. Du använder enkelt din mobil, padda eller dator för att kommunicera med läkaren.

Coala Heart Monitor Medicheck

Nu finns kardiologer redo att koppla upp sig mot din Coala genom MediCheck.

 

I samband med samtalet kan du ge specialistläkaren tillgång till dina aktuella och historiska Coala-mätningar genom Coala Appen. Det är enkelt och smart och du väljer själv när du inte längre vill dela dina data.

Alla läkare i tjänsten är specialister vilket gör att personer med till exempel kroniska sjukdomar erbjuds rätt expertis. Idag är nära 200 specialister anslutna till MediCheck och samtliga har svensk läkarlegitimation och minst fem års klinisk erfarenhet. Du kan träffa en och samma specialist över tid om du tycker att ni har en bra relation. Avsatt tid för videomöten är 15 minuter. Man kan själv välja en specialist baserat på bland annat modersmål, kön och erfarenhet. Dina egna önskemål styr.

Tjänsten är tillgänglig för alla Coala abonnenter, såväl Basic som Premium. Du står själv för kostnaden i enlighet med MediChecks gällande prislista och allmänna villkor.

För att träffa en Coala-ansluten specialistläkare nu, gå in på www.medicheck.se/coala