Coala Life team
 

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu finns det inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!

Hör gärna av dig till info@coalalife.com.

 

OM OSS

Coala Life grundades med stor vision – att vinna kampen som världens vanligaste dödsorsaker. Vårt bidrag är att utveckla digitala medicintekniska produkter och tjänster som gör det möjligt för alla att följa sitt hjärta. Att själv kunna analysera, få svar i realtid och ansluta din vårdgivare när och var du vill. För att nå det här målet är vi i behov av fantastiska människor. 

Coala Life är ett svenskt medicintekniskt företag inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa. Vi har utvecklat Coala Heart Monitor, en patenterad teknologi och en kommersiell lösning för distansövervakning och självscreening av hjärtljud och EKG. Vi gör det möjligt för alla att följa sitt hjärta.

Coala är del av ett ekosystem där varje individ är sitt eget nav, uppbackad av hjärtspecialister redo att bistå med diagnos och där uppkopplingen skapar en gigantisk databas i forskningens tjänst. Viljan att bredda möjligheterna från screening av hjärtat till andra möjligheter för självdiagnosticering, driver vår utveckling framåt och ökar möjligheten att nå vår vision: Att vinna kampen mot världens vanligaste dödsorsaker.

Vi söker dig med sällsynt begåvning. Du som drivs av att bygga nytt, bryta mönster och utmana system. Du har ett sjätte sinne för att få saker att hända, snabbt, och du älskar teknik, design och brinner för att göra gott.