Hjärtupplysningen

Vad är Hjärtupplysningen?

Hjärtupplysningen är Sveriges första integrerade sjukvårdsrådgivare med uppkoppling mot ditt hjärta. Hjärtupplysningen är en vårdgivare som ger användare av Coala Heart Monitor specialiserad sjukvårdsrådgivning. För dig som har en Coala och tecknat ett Coala Premium abonnemang finns det alltid en hjärtspecialist nära till hands.

Hjärtupplysningen har direkt och säker uppkoppling mot Coala Heart Monitor och dess data genom Coala Care Portalen. Här ges en en översikt över varje enskild ansluten Coala användares resultat av bröst- och tum-EKG, inspelat hjärtljud, dennes profil samt angett allmäntillstånd. Detta utgör underlag för vidare analys och stöd till den individuella medicinska bedömning som vårdgivaren gör.

Med Hjärtupplysningen erbjuds tillsammans med Coala ett komplett ekosystem med mänsklig kontakt och rådgivning. Hjärtupplysningen drivs av MedHelp AB på uppdrag av Coala Life AB. MedHelp är en enskild vårdgivare med verksamhet inom Sjukvårdsrådgivning (SVR) samt diverse övriga tjänster såsom Sjuk och Frisk (SoF) för offentliga verksamheter och privata företag, vårdplanering för försäkringsbolag.

Vilka tider är Hjärtupplysningen öppet?

Hjärtupplysningen är tillsvidare öppet vardagar mellan 0800-2100. Vi kommer sannolikt att utöka dessa öppettider längre fram.

Hur kommer jag i kontakt med Hjärtupplysningen?

Hjärtupplysningen är tillgänglig per telefon endast för dem som tecknat ett Coala Premium abonnemang. Telefonnumret får man i samband med att man tecknar abonnemanget, och det finns även integrerat i Coala App när systemet upptäcker ett avvikande värde. Saknar du numret och är Premiumabonnent kan du kontakta oss här så återkommer vi fortast möjligt.

Hur många samtal till Hjärtupplysningen ingår i mitt Coala Premium abonnemang?

I ett Coala Premium abonnemang ingår 12 stycken samtal under ett 12-månaders abonnemang. Systemet håller koll på antal genomförda samtal.

Hur lång är väntetiden när jag ringer Hjärtupplysningen?

Hjärtupplysningen svarar normalt inom 3-5 minuter.

Kan man köpa ytterligare samtal till Hjärtupplysningen?

Ja, kontakta oss här så löser vi det.

Hur hittar jag mer information om Hjärtupplysningen?

Läs mer på www.hjärtupplysningen.com

Tillbaks till Support-menyn