HANTERA DITT KONTO

Kontoinställningar

Logga in på Mina Sidor på www.coalalife.com för att ändra dina kontoinställningar.

Glömt lösenord/inloggning

Klicka på Mina Sidor och följ anvisningarna för att nollställa ditt lösenord.

Ändra e-postadress/lösenord

Logga in på Mina Sidor för att ändra e-postadress och/eller lösenord till Mina Sidor.

Hur ändrar jag min betalningsinformation

Betalningsinformation och kort kan ändras genom att logga in på Mina Sidor och följa anvisningarna.

Jag kan inte logga in på Mina sidor eller i Coala Appen

Ditt Coala-konto är troligtvis tillfälligt låst pga att abonnemangsavgiften ej kunnat dras från ditt angivna kontokort. Vårt betalsystem gör upprepade försök att dra pengar för abonnemangsavgiften under 21 dagar, därefter spärras ditt Coala-konto tills betalningen är genomförd. Kontakta oss på info@coalalife.com så hjälper vi dig.

Hur säkerställer ni att användaruppgifter inte hamnar i fel händer?

Coala Life värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vår integritetspolicy följer därför alla gällande lagar och regler för personuppgifter. Vi kommer enbart att behandla de personuppgifter du lämnar till oss i syfte att på ett bättre sätt administrera och tillhandahålla våra tjänster samt fullfölja våra åtaganden gentemot dig som användare. Du har själv full kontroll över om du vill dela dina personuppgifter med din läkare eller med forskare genom Coala Atlas. Sådan delning sker alltså enbart med ditt autentiserade samtycke. De forskare som du kan välja att dela dina personuppgifter med följer vidare samtliga lagar och etiska riktlinjer som gäller för forskningsprocessen.

Eftersom din personliga integritet är så viktig för oss har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter. Vill du ha ytterligare information om dessa åtgärder eller mer information om vårt kontinuerliga arbete för att säkerställa att din integritet skyddas på bästa sätt, är du välkommen att läsa vidare i vår i integritetspolicy som du hittar nedan eller att kontakta oss här.

För mer information, se Coalas integritetspolicy och användarvillkor.

Tillbaks till Support-menyn