Coala på resan   Här hittar du information och tips om hur du kan resa tryggare med Coala Heart Monitor. Visste du till exempel att SOS International kan ansluta till din Coala om olyckan är framme på resan?

 

 

 

 

 

Coala på resan

Här hittar du information och tips om hur du kan resa tryggare med Coala Heart Monitor. Visste du till exempel att SOS International kan ansluta till din Coala om olyckan är framme på resan?

 

Följ och analysera ditt hjärta var och när du vill.

För någon med hjärtproblem kan resor innebära en ökad oro. Vardagen förändras, själva resandet kan kännas påfrestande och du har inte närheten till den vård du är van vid hemma. Självklart ska även du med en oro för hjärtat kunna njuta av en resa fullt ut. Coala Heart Monitor kan hjälpa dig förstå och ha kontroll över hjärtat. Att inte behöva söka sjukvård så fort det känns konstigt i bröstet utan själv kunna ta ett EKG, få det tolkat direkt i telefonen och dessutom kunna få rådgivning på distans, minskar behovet av läkarbesök och är en trygghet om något skulle hända på din resa. 

Din vårdgivare kan koppla upp sig och följa ditt hjärta på distans

Som Coala användare kan din läkare och vårdgivare kostnadsfritt ansluta sig till  vår läkarportal, Coala Care portalen. Genom detta kan vårdgivaren följa ditt hjärta och analysera dina mätningar på distans i realtid, du behöver inte skicka mätningarna manuellt. Prata med din vårdgivare om Coala så hjälper vi dem att ansluta sig. 

 

Sos int coala.jpg

SOS International

SOS International har nu möjlighet att ansluta till din Coala när olyckan är framme på resan.

Har du en reseförsäkring hos ett av de försäkringsbolag som SOS International assisterar, och ett pågående reseförsäkringsärende relaterat till ditt hjärta, så har SOS International nu möjlighet att få tillgång till dina Coala-värden genom Coala Care. Allt baserat på ditt medgivande och att SOS läkare eller utredare anser det relevant för din utredning. Prata med ditt försäkringsbolag och säkerställ att de och din försäkring är anslutna till SOS International. Läs mer, klicka här.

Mäta utan uppkoppling

På resor kan det hända att mobilen inte är uppkopplad mot internet när man känner behov av att mäta sitt EKG. Med Coala Heart Monitor kan du genomföra en mätning även utan uppkoppling. Mätningen sparas då i din journal, oanalyserad, och analyseras när uppkoppling finns varpå du får svar direkt i mobilen. Mätningarna går alltså inte förlorade.

Mäta på flygplan

Det går utmärkt att göra en mätning under pågående flight så länge flygbolaget godkänner användning av bluetooth. Coalan och din smartphone kommunicerar via bluetooth och den måste därför vara påslagen för att kunna genomföra en mätning. Om det inte finns tillgång till wifi på planet så analyseras mätning först när mobilen får uppkoppling mot internet.

meg-sanchez-75915.jpg
sebastien-gabriel-182791.jpg

 

SAS Eurobonus

Tjäna upp till 10 000 SAS EuroBonus poäng när du köper en Coala

Coala Life är samarbetspartner med SAS EuroBonus. Som SAS EuroBonus medlem får du 10 000 poäng vid köp av en Coala med Premium abonnemang, och 5 000 poäng vid köp av en Coala med Basic abonnemang. Nyfiken? Klicka här.

Medicheck

Specialister på plats när ditt hjärta behöver det. Nu finns kardiologer redo att koppla upp sig mot din Coala. 

I samarbete med MediCheck finns specialistläkare på plats direkt via videosamtal när du behöver det . Dessa har möjlighet att koppla upp sig mot din Coala och ge medicinska råd direkt med stöd av dina Coala mätningar. Inga krav på remiss och inga långa vårdköer. Du använder enkelt din mobil, padda eller dator för att kommunicera med läkaren. Läs mer, klicka här.