ATT KÖPA EN COALA

Vad är det man köper?

Coala Heart Monitor kan köpas via webbshop på www.coalalife.com samt genom särskilt utvalda försäljningspartners. Coala levereras med en laddningsstation och olika accessoarer, anpassade för att snabbt och enkelt kunna göra en screening av hjärtat var och när du vill. 

Coala aktiveras genom att teckna ett abonnemang, vilket ger obegränsade möjligheter till screening, analys och säker lagring av dina data. Precis som att köpa en mobiltelefon så behöver Coala ett abonnemang för att fungera. Abonnemangen kan endast tecknas på www.coalalife.com.

Observera att en smartphone krävs för användning, ingår ej.

Vilka telefoner är kompatibla med Coala?

Coala är kompatibel med de vanligaste smart phones. Coala fungerar med iPhone 5 ( iOS 8.x) och senare modeller, Android 4.4 (KitKat) & och senare modeller (Nexus 5, Nexus 6P, Samsung Alpha, Samsung Galaxy Note, HTC One, Solarin etc) och med Doro 8040. Coala reserverar sig för att vissa nya modeller och operativsystem inte är kompatibla med Coala, är så fallet har kunden fri returrätt. Kontakta oss här.

Varför måste man teckna ett abonnemang?

Coala är utvecklad för att analysera ditt hjärta, lagra data i din personliga hjärtjournal och kunna dela informationen med vårdgivare. Analysen, den krypterade datalagringen, hela eko-systemet är en framåtriktad tjänst där Du som användare kan göra obegränsat med mätningar/analyser så länge som Du är abonnemangskund. Genom ditt abonnemang kan Du välja den servicenivå just Du anser dig behöva; Basic alternativt Premium. Har Du valt Basic och vill ha en högre servicenivå är det enkelt att uppgradera ditt abonnemang till Premium.

Kan man köpa en Coala utan abonnemang?

Nej, Coala säljs för tillfället inte utan abonnemang.

Hur betalar man?

Coala Life erbjuder i dagsläget endast säkra och trygga betalningar via kort. Betalning sker säkert via DIBS Payment Services AB (DIBS), ett ledande Svenskt betalningsföretag som grundades 1998 och idag representerat i 20 länder med fler än 15 000 kunder. DIBS har genomfört över 1 miljard e-handelstransaktioner. 

Abonnemangsavgiften dras månatligen från det kort som angivits.

Vad gäller kring Ångerrätt?

Du får enligt gällande konsumentlagstiftning ångra dig inom 14 dagar (”Ångerfristen”) från den dag du mottar Hjärtmonitorn Coala. Du har alltid rätt att ångra ditt Coala-abonnemang genom att följa anvisningarna nedan. 

Du utövar din ångerrätt genom att kontakta oss inom Ångerfristen och på egen bekostnad återsända Hjärtmonitorn Coala till oss i enlighet med de anvisningar som följer med försändelsen av Hjärtmonitorn Coala inom 14 dagar från det att du meddelar oss att du ångrar dig. Du kan kontakta oss genom ditt konto på Webbplatsen eller genom att skicka ett meddelande till info@coalalife.com. Du kan, men måste inte, använda det standardformulär som Konsumentverket har utarbetat för utövande av ångerrätt. Formuläret tillhandahålls på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se). Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalt för Coala-abonnemanget minus eventuella prisavdrag i enlighet med vår återbetalningspolicy.

Var har ni för återbetalningspolicy?

Om du lämnar tillbaka Hjärtmonitorn Coala till oss för att du har utövat din ångerrätt (se punkt ovan), kommer vi att genomföra återbetalning snarast och senast inom 14 dagar från den dag då vi tagit emot ditt meddelande om att du vill utnyttja ångerrätten, förutsatt att vi också har tagit emot Hjärtmonitorn Coala, eller du kan visa att den har sänts tillbaka till oss. Vi kommer att betala tillbaka det belopp som erlagts för Coala-abonnemanget, minus den eventuella värdeminskningen. Du får emellertid själv bära fraktkostnaden för att återsända Hjärtmonitorn Coala till oss. 

Om du reklamerar Hjärtmonitorn Coala enligt ovan kommer vi att undersöka den återlämnade Hjärtmonitorn Coala och meddela dig via e-post inom skälig tid om din reklamation kan godtas och hur vi i så fall avhjälper felet, genom t.ex. en omleverans, prisavdrag eller återbetalning. En eventuell återbetalning genomför vi så snart som möjligt och senast inom 30 dagar från den dag vi mottagit den reklamerade Hjärtmonitorn Coala. Vi genomför vanligen återbetalning till dig med samma metod som du använde för att betala till oss.

Hur ändrar jag min betalningsinformation?

Du kan ändra dina kortuppgifter på Mina Sidor.

Hur får jag ett kvitto från Coala Life?

Du får ett kvitto efter genomförd beställning till den e-post du angivit.

Tillbaks till Support-menyn